Skip to main content
0

De batch verbeterde GripMax, waar veel servicebedrijven en monteurs lang op hebben gewacht, is goed bevallen en daarom direct uitverkocht. Deze nieuwe versie GripMax heeft een aantal verbeteringen ondergaan ten op zichtte van de vorige batch.

Na de bestelling van Feensta van 500 GripMax, is de GripMax gelijk verder in ontwikkeling gegaan. Hiervoor hebben wij geluisterd naar verschillende stakeholders van ons.

Op 12 en 13 mei heeft ReCare Innovations op de NXT Gen vakbeurs mogen staan van Wasco. Hier zijn wij tal van keren in gesprek gegaan met Servicemonteurs uit heel het land. Wij hebben gemerkt dat vele van jullie enorm enthousiast zijn over de ontwikkeling van dit stukje gereedschap. Daarnaast hebben wij veel feedback kunnen verzamelen over onze GripMax.

Intergas was ook aanwezig, onze partner. Ook met hen hebben we kunnen bijpraten over verschillende ontwikkelingen en gevraagd naar hun feedback.

Tenslotte blijven we herhaaldelijk in gesprek gegaan met onze klanten om ons product te verbeteren. Verbeteringen in comfort, werkplezier en werksnelheid. Daar staan we voor.

"Onze monteurs zijn zeer content met deze verbetering! Bedankt mannen van ReCare"

Leave a Reply

Houd mij op de hoogte!


This will close in 0 seconds